SketchUp Pro 2019 Netwerklicentie

€1.691,00 Excl. btw

 Netwerklicentie  - Windows 64 bit en Mac iOS

Download de trialversie op de website van onze dealer

Als u een netwerklicentie aanschaft dient u minstens een licentie van 5 seats te nemen. Het bedrag van € 1691,- is de prijs van één seat: € 1325,- voor de licentie en € 366,- voor het jaarlijks onderhoud.

De prijs van een netwerklicentie is afhankelijk van het aantal seats dat u wilt aanschaffen. als u een ander aantal licenties nodig hebt, kunt e-mailen naar  verkoop@tweesnoeken.nl.

Netwerklicenties kunnen alleen in zijn totaliteit worden voorzien van Maintenance. Heeft u een netwerklicentie met 5 seats, dan dient u 5x Maintenance aan te schaffen. Maintenance per netwerklicentie bedraagt € 366 per seat per jaar.

Als u een oudere netwerklicentie wilt upgraden of wanneer uw maintenance verlopen is neem dan contact op met verkoop@tweesnoeken.nl.
 SketchUp Pro is een simpele, maar krachtige tool voor het snel en eenvoudig creëren, bekijken en modificeren van uw 3D ideeën. Het combineert de charme en spontaniteit van het potloodschetsen met de snelheid en flexibiliteit van de hedendaagse media.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen