SketchUp Pro Studio voor docent en student

€51,00 Excl. btw

Studentenlicentie 1 jaar - Windows en Mac iOS

Download de trialversie op de website van onze dealer

Voor de aanvraag van een studentenlicentie heeft u eenTrimble ID nodig. Lees hier hoe u de Studio subscription kunt activeren.

De SketchUp Studio subscription biedt u als student of docent meer functionaliteit, zoals toegang tot de premium webversie, ongelimiteerde opslag in de cloud (Trimble Connect Business), SketchUp Viewer apps voor mobile, Augmented Reality en Virtual Reality en Sefaira, een energieprestatietool.

Mail je bewijs van inschrijving naar verkoop@bouwconnect.nl. De licentie is 1 jaar geldig.

 
  
Voor de aanvraag van de studentenlicentie hebben we een geldig bewijs van inschrijving en je volledige naam en adresgegevens nodig. Als we die informatie niet ontvangen, kunnen we de aanvraag niet in behandeling nemen.

E-mail een scan/foto van je studentenkaart/bewijs van inschrijving van het huidige collegejaar naar verkoop@bouwconnect.nl, onder vermelding van 'Student SketchUp + je naam'.

  

SketchUp Pro is een simpele, maar krachtige tool voor het snel en eenvoudig creëren, bekijken en modificeren van uw 3D ideeën. Het combineert de charme en spontaniteit van het potloodschetsen met de snelheid en flexibiliteit van de hedendaagse media.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen