Update naar SU Podium v2.6

€59,00 Excl. btw

 SU Podium v2.6 - update vanaf v2.5

Download de trialversie op de website van onze dealer

Plug-in voor SketchUp Pro om ontwerpen fotorealistisch te renderen. Draait binnen SketchUp Pro en maakt gebruik van de texturen, (achtergrond)kleuren en schaduwvallen in het programma.SU Podium is een plug-in die volledig binnen SketchUp Pro draait. Door de gebruiksvriendelijke interface heeft de plug-in een korte leercurve en boekt u in zeer korte tijd indrukwekkende resultaten. Met SU Podium kunt u glans en licht toevoegen aan vlakken in SketchUp Pro en zodoende een meer fotorealistisch resultaat bereiken.

v 2.6:

  • Compatibel met de laatste versie van SketchUp Pro, 2019 M2;
  • Geïntegreerde Podium Browser Paid Content voor toegang tot 20.000+ kant-en-klare 3D
  • SketchUp modellen van hoogwaardige kwaliteit;
  • Geheel vernieuwde interface voor Podium Browser;
  • HDRI belichting: Gebruik een HDRI afbeelding voor de belichting en achtergrond van een render;
  • Snellere rendering van grote modellen.

 

Bump Maps
U kunt nu in SU Podium bump maps aan de materialen toevoegen om zodoende een subtiel reliëf te creëren.

Zonlicht
U kunt nu ook het zonlicht instellen om een scene op een zeer natuurlijke manier te belichten.

Transparante achtergrond
U kunt een scene renderen met een transparante achtergrond, om zodoende zelf een eigen achtergrond aan de render toe te voegen.

Clay Render
Hierbij worden afbeeldingen in kleivorm gerenderd, waarbij alle texturen in één en dezelfde kleur gerenderd worden. Een prima optie voor een eerste concept of volumestudie.

Refractie
De manier waarop licht breekt of buigt als het een materiaal passeert of op een bepaald materiaal kaatst wordt nu zeer realistisch weergegeven.
Vervaagde reflecties
U kunt in SU Podium vervaagde reflecties toekennen aan oppervlakken. Vervaagde reflecties zijn subtieler en minder glanzend dan de normale reflecties.

Podium Wizard inbegrepen
Met de Podium Wizard kan uw klant controleren hoeveel reflecterende vlakken en lichtbronnen zijn model bevat, om zodoende een idee te krijgen hoe lang de computer nodig heeft om de rendering te maken. Daarnaast kan uw klant er ook zijn model mee resetten, zodat alle reflecterende vlakken en lichtbronnen uit het model verwijderd worden.

Nieuwe standaardinstellingen
De standaardinstelling (default.xml) is aangepast, zodat het in meer gevallen werkt. In vorige versies werkte het namelijk niet met alle modellen. Bovendien is er een nieuwe instelling toegevoegd, blurry.xml, die perfect werkt met vervaagde reflecties.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen