Toetsingsmodules

€300,00 Excl. btw

Toetsingsmodules, licentie voor Windows 7, 8 en 10 - Jaarlicentie


We sturen u graag een offerte op maat!
U kunt dit product niet direct aanschaffen via de webwinkel. Vink hierboven 'vrijblijvende offerte' aan en plaats dit product in de winkelwagen. Klik op 'bestelling afronden' en kies voor 'Bankoverschrijving' (u betaalt uiteraard niets). We sturen u dan zo snel mogelijk een prijsopgave. De kosten voor de Toetsingsmodules zijn afhankelijk van het aantal en de combinatie van modules die u wilt gebruiken.Met deze software toetst u bouwplannen aan de belangrijkste eisen op het gebied van bouwfysica en oppervlaktegebruik en het bouwbesluit.

De Toetsingsmodules zijn ontwikkeld voor architectenbureaus, bouwkundig adviseurs, tekenbureaus, ingenieurs, aannemers, brandweer en gemeenten.

 


Gebieden en Bouwfysica, EPG, Brandveiligheid

In het integraal analysemodel van de Toetsingsmodules zijn Bouwbesluit 2012, NEN2057, NEN7120, NEN2580, NEN1087 en de Rekenmethode GGG'99 opgenomen. 

De analysemodellen zijn geïntegreerd in BouwConnect Bibliotheek, zodat u beschikt over de benodigde objectinformatie, zoals ruimtes, gebieden, functies en bouwdelen (wanden, kozijnen, enzovoort). Daarbij kunt u het analysemodel koppelen aan uw CAD-tekeningen of BIM-model in ASD in ASD, AutoCAD, AutoCAD-ALFA of Revit.

Toetsingsmodule 1 - Gebieden en Bouwfysica
Toetst bouwplannen aan de eisen voor gebieden, daglicht, ventilatie, spui, geluidwering.

Toetsingsmodule 2 - EPG
Bepaalt en berekent NEN7120 vereiste energieprestatie van woningen, woon- en utiliteitgebouwen.

Toetsingsmodule 3 - Brandveiligheid
Toetst bouwplannen op grootte compartimenten, loopafstand, vluchtdeuren, vluchtroutes, brandslanghaspels.

Meer informatie staat op de BouwConnect website

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen