Twinmotion Network License

€2.950,00 Excl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

 Netwerklicentie met bibliotheek (gedeeld) - Windows 7, 8 en 10

Twinmotion Team is een netwerklicentie. Dit betekent dat u Twinmotion kunt gebruiken op alle computers die op het netwerk van uw bedrijf zijn aangesloten. Het aantal gebruikers dat tegelijkertijd met Twinmotion kan werken is afhankelijk van het aantal Teamlicenties dat u aanschaft.

Download de trialversie op de website van onze dealerTwinmotion is ideaal voor architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur. U kunt uw model rechtstreeks in de 3D preview manipuleren, in real time!

De chronologische tabs stellen u in staat uw scene stap-voor-stap op te zetten en deze te integreren in een dynamisch ecosysteem. U kunt vervolgens in een fractie van de tijd hoge resolutie afbeeldingen en video's exporteren, waar bij traditionele software soms uren of zelfs dagen nodig zijn.

Doordat Twinmotion gebruik maakt van de GPU van uw systeem, kan het binnen enkele uren een complete animatie genereren! De intuïtiviteit maakt alles wat u doet met Twinmotion gemakkelijk. Het is de perfecte tool voor het verkennen en delen van de omgeving, de sfeer en de ruimte van uw project. U kunt er zelfs mee plannen en beslissen, overtuigen en verkopen, maar ook strategische keuzes maken voor de verdere invulling van uw project.

Met Twinmotion heeft u de controle over de volledige omgeving van uw project: 3d oppervlaktes, bomen, planten, windeffecten, regen, wolken, vliegende vogels, bewegende mensen en rondrijdende auto's.

Twinmotion vs. Artlantis
Twinmotion dient een ander doel dan Artlantis. Met Twinmotion maakt u supersnel realtime animaties. De modellen en hun omgeving zien er goed uit en u krijgt een dynamisch beeld van een gebouw en haar omgeving.  De beelden die Artlantis Studio genereert zien er fotorealistischer uit, maar dat heeft weer meer tijd nodig. Aan u de keuze!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen