BCB Pro - jaarlicentie

€596,00 Excl. btw

BIM Bibliotheek, standalone licentie voor Windows 7, 8, 10 en 11 - Jaarlicentie

Lees de gebruiksvoorwaarden

U sluit een abonnement af voor het genoemde jaarlijkse bedrag. Dit jaarabonnement wordt steeds automatisch met 1 jaar verlengd. Opzeggen kan tot uiterlijk 3 maanden voor de datum van verlenging.

 


De BouwConnect Bibliotheek is platformonafhankelijk. U installeert de software lokaal op uw pc. Gebruik de BouwConnect Bibliotheek op een tweede systeem, door de licentie te deactiveren en vervolgens op een andere pc te activeren.


Gebruik 2D en 3D CAD direct in uw tekenpakket!

Gebruik de objecten direct in uw BIM-model, in onder meer Revit, AutoCAD, IFC en ASD voor Adomi. Alle productinformatie in de BCB is 100% BIM, maar ook zeer geschikt voor het traditionele bouwproces. De BouwConnect Bibliotheek is CAD-platform-onafhankelijk en bijzonder efficiënt in combinatie met Revit en ASD. Met de productconfiguratoren genereert u complete en complexe producten, die tot het kleinste bouwdeel weer uit elkaar gehaald kunnen worden.

Via de BouwConnect Bibliotheek kunt u bouwproducten nu niet alleen bekijken, maar ook direct gebruiken. U hoeft dus niet langer online op zoek naar CAD-objecten die nogal van kwaliteit kunnen verschillen. CAD wordt aangeboden in 2D en 3D, en bestekteksten voldoen aan de gebruikte STABU-specificaties.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen