ALFA NextGen

€0,00 Excl. btw

ALFA NextGen voor AutoCAD - voor Windows 7, 8 en 10
Bouwkundige CAD-applicatie op AutoCAD. ALFA heeft een koppeling met de BCB Pro.


We sturen u graag een offerte op maat! 
U kunt dit product niet direct aanschaffen via de webwinkel. Vink hierboven 'vrijblijvende offerte' aan en plaats dit product in de winkelwagen. Klik op 'bestelling afronden' en kies voor 'Bankoverschrijving' (u betaalt uiteraard niets). We sturen u dan zo snel mogelijk een prijsopgave. De kosten voor ALFA NextGen en de BCB Pro zijn afhankelijk van het aantal licenties en de combinatie van licenties die u wilt gebruiken.

 


3D-Gebouwmodel en bibliotheek

ALFA Nextgen is een 3D-gebouwmodeller gebaseerd op AutoCAD. Met dit high-end CAD-systeem kunt u plattegronden, gevels en doorsneden uit een 3D-gebouwmodel afleiden en maakt u al uw 2D bouwkundig tekenwerk.

ALFA beschikt over een zeer uitgebreide bibliotheek, met afzonderlijke weergave in ontwerp-, bestek- en werktekeningfase. De bibliotheek heeft diverse zoekmogelijkheden en is geordend volgens NL-SfB en opgebouwd conform het GB CAD-afsprakenstelsel. Daarnaast werkt ALFA natuurlijk met de BouwConnect Bibliotheek. Het maken van kozijn-verzamelbladen kan binnen ALFA in een fractie van de tijd van 'normaal' CAD-tekenwerk. De flexibiliteit van de aansluiting van het kozijn op de wand, inclusief spouwlatten, raamdorpels en lateien is sterk.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen