ASD voor Adomi

€0,00 Excl. btw

ASD voor Adomi - voor Windows 7, 8 en 10

Bouwkundige CAD-applicatie op Adomi. ASD is gekoppeld aan de BCB Pro


We sturen u graag een offerte op maat!
U kunt dit product niet direct aanschaffen via de webwinkel. Vink hierboven 'vrijblijvende offerte' aan en plaats dit product in de winkelwagen. Klik op 'bestelling afronden' en kies voor 'betalen met iDeal' (u betaalt uiteraard niets). We sturen u dan zo snel mogelijk een prijsopgave. 
De kosten voor ASD en de BCB Pro zijn afhankelijk van het aantal licenties en de combinatie van licenties die u wilt gebruiken.


3D BIM én 2D technische tekenkracht

ASD sluit als enige CAD-applicatie naadloos aan op de Nederlandse bouw. Tekenen met ASD is snel en efficiënt dankzij de vele tekenroutines. De uitgebreide BouwConnect Bibliotheek voorziet ASD-modellen bovendien van intelligente informatie. Daardoor is ASD in combinatie met ARKEY/Adomi een integraal ontwerpprogramma dat uitstekend past in het BIM-tijdperk.

U kiest zelf per project of u de ASD-tekenmethodiek 2D inzet of voor een integrale (3D)BIM-aanpak gaat, met uitgebreide BIM-functionaliteit. Projecten die eerder in 2D zijn gestart kunnen eenvoudig worden voorzien van hoogte-informatie en als BIM-project worden vervolgd. Via de volledig ondersteunde open IFC-standaard is communicatie met ketenpartners mogelijk.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen