Offerte ASD voor Adomi aanvragen

€0,00 Excl. btw

ASD voor Adomi - voor Windows 7, 8 en 10

Bouwkundige CAD-applicatie op Adomi. ASD is gekoppeld aan de BCB Pro


We sturen u graag een offerte op maat!
U kunt dit product niet direct aanschaffen via de webwinkel. Vink hierboven 'offerte ASD & BCB Pro' aan en plaats dit product in de winkelwagen. Klik op 'bestelling afronden' en kies voor 'Bankoverschrijving' (u betaalt uiteraard niets). We sturen u dan zo snel mogelijk een prijsopgave. 
De kosten voor ASD en de BCB Pro zijn afhankelijk van het aantal licenties en de combinatie van licenties die u wilt gebruiken.


3D BIM én 2D technische tekenkracht

ASD sluit als enige CAD-applicatie naadloos aan op de Nederlandse bouw. Tekenen met ASD is snel en efficiënt dankzij de vele tekenroutines. De uitgebreide BouwConnect Bibliotheek voorziet ASD-modellen bovendien van intelligente informatie. Daardoor is ASD in combinatie met ARKEY/Adomi een integraal ontwerpprogramma dat uitstekend past in het BIM-tijdperk.

U kiest zelf per project of u de ASD-tekenmethodiek 2D inzet of voor een integrale (3D)BIM-aanpak gaat, met uitgebreide BIM-functionaliteit. Projecten die eerder in 2D zijn gestart kunnen eenvoudig worden voorzien van hoogte-informatie en als BIM-project worden vervolgd. Via de volledig ondersteunde open IFC-standaard is communicatie met ketenpartners mogelijk.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen